An nou, Fertilovit nou - primul brand de suplimente pentru fertilitate de pe piață, fără coloranți artificiali

Suntem în prima lună din an și poate că 2022 e anul în care ți-ai propus să fii mămică. Chiar dacă ai mai încercat până acum și ai apelat la diferite tratamente și soluții, acum ești mai încrezătoare ca niciodată. La fel suntem și noi și, de accea, venim cu o veste bună pentru tine. Gama Fertilovit devine primul brand de suplimente pentru fertilitate de pe piață care nu conține coloranți artificiali.

Ne-am stabilit cu toții atât de multe obiective pentru ceea ce ne dorim să fie 2022. De la cele mai mici lucruri (voi renunța la a mai sta cinci minute în pat după ce sună alarma) la obiectivele mari (până la finalul acestui an voi crește vânzările departamentului meu cu 10%) și de suflet. E bine să ne definim obiective, altfel nu le-am atinge niciodata, iar la fel de bine e să ne gândim care sunt cele mai importante dintre ele și care sunt cele care ne fac sufletul să zâmbească.

Ce se întâmplă cu fertilitatea?

Așa cum bine știm, fertilitatea este capacitatea noastră naturală de a da viață unei alte ființe și de a privi cum o minune ia viață. Atunci când acest lucru nu se întâmplă la momentul dorit de noi sau întârzie să apară, trebuie să înțelegem că pot exista diferite afecțiuni sau evenimente care au afectat fertilitatea noastră.

Sănătatea ne poate afecta fertilitatea deoarece corpul uman funcționează ca un întreg. De asemenea, există factori ca vârsta care pot să-și pună amprenta. Este cunoscut faptul că după 30 de ani fertilitatea femeilor începe să scadă. Greutatea este un alt factor care afectează fertilitatea. Persoanele supraponderale sau obeze au șanse mai mici să rămână însărcinate, deoarece obezitatea poate cauza disfuncții hormonale și lipsa ovulației, ce este asociată cu sindromul ovarelor polichistice, care reprezinta principala cauza de infertilitate anovulatorie, afectând una din cinci femei care sunt infertile.

Ce faci pentru fertilitatea ta?

Dacă în acest an ți-ai propus să devii mamă, e important să descoperi care sunt factorii ce te împiedică să rămâi însărciantă, iar dacă te confrunți cu infertilitatea idiopatică, cu siguranță tratamentul potrivit te va ajuta să lupți cu această afecțiune.

Încearcă gama Fertilovit, acum primul brand de suplimente pentru fertilitate de pe piață care nu conține coloranți artificiali

Știm cât de importantă este sănătatea și ne bucurăm să vedem tot mai mulți oameni atenți la alimentele pe care le consumă și la produsele pe care le aleg. În cazul infertilității, există diferite tratamente și suplimente care te pot ajută să rămâi însărcinată. Noi vrem să-ți facem o propunere. Gama Fertilovit, o gamă de produse care au adus zâmbete pe fețele multor actuale mămici și le-a ajutat să câștige lupta cu infertilitatea. În 2022 acest produs nu mai conține coloranți artificiali. Capsulele albe, colorate cu dioxidul de titan sintetic, au fost înlocuite cu inovatoarea Vcaps Plus Purple Carrot Capsule (o capsula care se colorează doar cu un extract natural din morcovul violet).

Astfel, gama Fertilovit pentru femei îți pune la dispoziție produse gândite pentru tine și pentru micuțul pe care vrei să-l aduci pe lume.

Consultă-ți medicul înainte de a alege orice produs

Înainte de toate, îți recomandăm să-ți consulți medicul, să-i spui despre noutatea gamei Fertilovit și să primești acordul său pentru a folosi produsul indicat condiției medicale în care te regăsești sau a diagnosticului comunicat de către acesta. Medicul tău te cunoaște și înțelege mai bine ca oricine organismul tău, astfel că-ți poate face cea mai bună recomandare.

Întreaga gamă de produse Fertilovit poate fi comandată online pe https://farmaciadux.ro/, fiind un produs distribuit în România de către Dux MD Pharma Solutions.

Noi îți dorim un an productiv, plin de bucurii și, mai mult decât orice, să fie un an fertil. Îți rămânem la dispoziție pentru orice alte informații suplimentare și nu uita, ai grijă de sănătatea ta!

Echipa DUX MD Pharma Solutions

Farmacist: Cristina Stoicescu Ciugolea