Biosyl - 50 ml (solutie antibacteriana pentru maini)

 • Poza Biosyl - 50 ml (solutie antibacteriana pentru maini)
 • Poza Biosyl - 50 ml (solutie antibacteriana pentru maini)
  SKU C000001
  1 recenzii
  Adauga recenzie 0.3 1
  Availability   Indisponibil
  LIVRARE GRATUITA

  7,14 RON

  SOLUTIE ANTIBACTERIANA PENTRU MAINI „BIOSYL”, 200 ml, 50 ml

  Descrierea produsului:  Solutie antibacterina pentru maini cu extract natural de castravete si glicerina.

  Solutia antibacteriana distruge 99,9% din cele mai raspandite bacterii si microbi. Alcoolul derivat din plante este componenta dezinfectanta activa. Datorita componentilor hipialergenici de hidratare – Extractul botanic din castravete și glicerinei naturale solutia nu usuca pielea chear si dupa utilizarea fregventa. Produsul permite dezinfectarea mainilor oriunde: dupa munca, transport sau toalete publice, cand nu aveti acces la apa si sapun, inainte si dupa scimbarea scutecelor etc.

  Ingrediente active:

  •        Alcool ethylic
  •         Extractul natural de castravete
  •         Glicerina

  Produsul nu contine substante interzise in anexele din Regulamentul (CE) nr. 1223/2009.

  Mod de utilizare: se aplica pe maini, si se maseaza pana la absorbtia completa.

  Date privind teste: teste toxicologice, analize chmice si cercetarile microbiologice sunt efectuate de Agentia Nationala pentru Sanatate Publica al Republicii Moldova. Cercetarile toxicologice la produsele cosmetice  se efectuiza pe voluntari sau pe metode alternative, si nu pe animale, si ca rezultat al cercetarii este certificarea prin avizul sanitar pentru produse alimentare si nealimentare cu impact asupra sanatatii cu termenul de valabilitate 3 ani.

  !Avertizare: Nu se lasa la idemina copiilor. Evitati contactul cu ochii. Daca produsul intra in contact cu ochii clatiti cu multa apa. A se pastra la temperaturi cuprinse intre 5 si 25 ºC. A se feri de actiunea directa a razelor solare. Pentru uz extern!

  Producatorul îsi indeplineste cerintele sistemului de management al calitătii certificat, conform ISO 9001:2015 (certificat nr.212 de GCSM valabil pana la16.02.2023).

  Producator: Viorica-Cosmetic S.A. , Mesager 1, Chisinau,  Moldova , 2069.