Intreaba specialistul

Ce înseamnă fertilitatea după 35 de ani și care sunt premisele pentru o sarcină reușită?

Odată cu trecerea timpului, noi ne transformăm, iar organismul nostru suferă modificări. Timpul zboară și uneori prioritățile se schimbă, alteori prioritizarea unor realizări în detrimentul altora ne determină să ne bucurăm mai târziu de anumite lucruri. Un copil este unul dintre visurile pe care le avem încă din perioada foarte tânără, iar dacă nu reușim să avem o sarcină până la 35 de ani, nu înseamnă că nu o mai putem avea.

O metodă de contracepție potrivită femeii moderne - un sterilet fără hormoni

Contracepția nu mai este de mult un subiect tabu. În vremurile actuale, femeia modernă se poate asigura că nu rămâne însărcinată atunci când consideră că nu e momentul potrivit, fără a apela la pilule anticoncepționale și evitând o întrerupere de sarcină. Steriletul este deja un produs binecunoscut, dar inovația pe care vrem să ți-o prezentăm este un sterilet care nu conține hormoni, steriletul IUB Ballerine.

Cum combatem dezechilibrele nutriționale cauzate de contraceptivele hormonale?

Lumea modernă în care trăim ne permite să avem acces la soluții inovatoare. Avem posibilitatea de a alege momentul în care ne dorim sau nu să fim părinți, posibilitatea de a fi protejate de o sarcină care ar putea fi nepotrivită la un anumit moment. Contraceptivele au devenit o soluție adoptată de foarte multe femei, însă nu trebuie să uităm că și acestea își pun amprenta asupra corpului și a stării noastre.Vestea bună e că există soluții care pot compensa dezechilibrele nutriționale cauzate de contraceptivele hormonale.

An nou, Fertilovit nou - primul brand de suplimente pentru fertilitate de pe piață, fără coloranți artificiali

Suntem în prima lună din an și poate că 2022 e anul în care ți-ai propus să fii mămică. Chiar dacă ai mai încercat până acum și ai apelat la diferite tratamente și soluții, acum ești mai încrezătoare ca niciodată. La fel suntem și noi și, de accea, venim cu o veste bună pentru tine. Gama Fertilovit devine primul brand de suplimente pentru fertilitate de pe piață care nu conține coloranți artificiali.

Schimbarea care face diferența în 2022

Un nou început și o listă lungă pe care o luăm cu noi în 2022. Ne-am propus să fim mai buni, să mergem la sală, să trăim sănătos, să petrecem timp alături de cei dragi, să muncim mai eficient, să ne cumpărărm o casă, să avem o vacanță într-o locație mult visată, să trăim frumos.

Fertilitatea la bărbați și curajul de a vorbi despre ea - Fertilovit M

Vorbim despre fertilitate, dar pentru a o defini mai bine, trebuie să vedem ce înseamnă lipsa ei. E clar că în definiție e infertilitate, dar cum ne putem declara infertili sau cum știm asta? Conform definiției date de OMS în 2013, infertilitatea este lipsa obținerii unei sarcini în urma unei activități sexuale regulate, fără a folosi o metoda contraceptivă în decurs de un an.

Litiaza Renală sau pietrele la rinichi - simptome și soluții

Litiaza renală sau pietrele la rinichi, așa cum o întâlnim menționată în discuțiile de zi cu zi, este una dintre cele mai vechi și mai frecvente afecțiuni ale aparatului urinar. De-a lungul timpului, frecvența acestei afecțiuni a crescut, așa că este important să o tratăm din fază incipientă pentru a nu ajunge la o intervenție chirurgicală.

Menstruația și noi opțiuni pentru protecție - cupa menstruală

Trăim în secolul vitezei și fiecare zi reprezintă o nouă provocare. De multe ori ne simțim copleșite de multitudinea de drumuri pe care trebuie să le facem, de traficul care ne încetinește, de taskurile care parcă nu se mai termină. Pe lângă toate acestea, mai există și zilele acelea ale lunii, da, acele zile care deja nu mai au nevoie de altă prezentare.