Intreaba specialistul

Cum poți combate dezechilibrul nutrițional cauzat de contraceptivele hormonale și cum îți poți redobândi echilibrul?

Așa cum bine știm, în zilele noastre, una dintre cele mai utilizate metode pentru a evita o sarcină nedorită este contracepția. Fie că alegi un dispozitiv intrauterin (sterilet hormonal) sau apelezi la contraceptivele orale, acestea își vor pune amprenta asupra organismului tău. O perioadă îndelungată de utilizare a acestora provoacă dezechilibre hormonale care nu trebuie să fie ignorate.

IUB Ballerine - Beneficiile primului sterilet sferic fără hormoni

Datorită inovării continue, azi trăim vremuri la care generațiile trecute nici nu au îndrăznit să viseze. Nu doar că subiectul contracepției nu mai e unul tabu, ci astăzi putem vorbi despre diferite alternative, astfel încât să alegem ceea ce ni se potrivește mai bine. Dacă înainte vorbeam despre riscuri și efecte secundare, în prezent putem discuta despre beneficii, iar în acest sens, noi vrem să-ți prezentăm IUB Ballerine, primul sterilet sferic fără hormoni.

Sezoane și schimbări în viața unei femei. Premenopauza și menopauza. Cum ne recăpătăm echilibrul hormonal?

Menopauza este un sezon al vieții pe care toate femeile îl traversează. Pentru multe este o perioadă cu întrebări și uneori, poate fi dificilă. Ceea ce trebuie să știi este că menopauza nu apare brusc, ci aceasta este precedată de premenopauză. Aceste etape sunt normale și ceea ce e important este să le acceptăm, să fim conștiente de ele și să ne asigurăm că îi oferim ceea ce are nevoie organismului nostru pentru a se bucura de fiecare etapă a vieții într-o stare de echilibru emoțional și nutrițional.

De ce să alegi un sterilet sferic fără hormoni? De ce să alegi inovația IUB Ballerine?

Contracepția nu mai este de multă vreme un subiect tabu, iar inovația își face simțită prezența și în acest domeniu. Astăzi, avem la dispoziție diferite metode de contracepție dintre care putem alege în funcție de nevoile și dorințele noastre. Fiecare metodă de contracepție are o serie de beneficii, dar și anumite efecte asupra organismului nostru. Știm că contraceptivele hormonale au un impact destul de mare asupra sănătății, dar astăzi dorim să-ți prezentăm un sterilet sferic fără hormoni conceput de experți din Israel, inovația IUB Ballerine.

Ce înseamnă fertilitatea după 35 de ani și care sunt premisele pentru o sarcină reușită?

Odată cu trecerea timpului, noi ne transformăm, iar organismul nostru suferă modificări. Timpul zboară și uneori prioritățile se schimbă, alteori prioritizarea unor realizări în detrimentul altora ne determină să ne bucurăm mai târziu de anumite lucruri. Un copil este unul dintre visurile pe care le avem încă din perioada foarte tânără, iar dacă nu reușim să avem o sarcină până la 35 de ani, nu înseamnă că nu o mai putem avea.

O metodă de contracepție potrivită femeii moderne - un sterilet fără hormoni

Contracepția nu mai este de mult un subiect tabu. În vremurile actuale, femeia modernă se poate asigura că nu rămâne însărcinată atunci când consideră că nu e momentul potrivit, fără a apela la pilule anticoncepționale și evitând o întrerupere de sarcină. Steriletul este deja un produs binecunoscut, dar inovația pe care vrem să ți-o prezentăm este un sterilet care nu conține hormoni, steriletul IUB Ballerine.

Cum combatem dezechilibrele nutriționale cauzate de contraceptivele hormonale?

Lumea modernă în care trăim ne permite să avem acces la soluții inovatoare. Avem posibilitatea de a alege momentul în care ne dorim sau nu să fim părinți, posibilitatea de a fi protejate de o sarcină care ar putea fi nepotrivită la un anumit moment. Contraceptivele au devenit o soluție adoptată de foarte multe femei, însă nu trebuie să uităm că și acestea își pun amprenta asupra corpului și a stării noastre.Vestea bună e că există soluții care pot compensa dezechilibrele nutriționale cauzate de contraceptivele hormonale.

An nou, Fertilovit nou - primul brand de suplimente pentru fertilitate de pe piață, fără coloranți artificiali

Suntem în prima lună din an și poate că 2022 e anul în care ți-ai propus să fii mămică. Chiar dacă ai mai încercat până acum și ai apelat la diferite tratamente și soluții, acum ești mai încrezătoare ca niciodată. La fel suntem și noi și, de accea, venim cu o veste bună pentru tine. Gama Fertilovit devine primul brand de suplimente pentru fertilitate de pe piață care nu conține coloranți artificiali.

Fertilitatea la bărbați și curajul de a vorbi despre ea - Fertilovit M

Vorbim despre fertilitate, dar pentru a o defini mai bine, trebuie să vedem ce înseamnă lipsa ei. E clar că în definiție e infertilitate, dar cum ne putem declara infertili sau cum știm asta? Conform definiției date de OMS în 2013, infertilitatea este lipsa obținerii unei sarcini în urma unei activități sexuale regulate, fără a folosi o metoda contraceptivă în decurs de un an.