O metodă de contracepție potrivită femeii moderne - un sterilet fără hormoni

Contracepția nu mai este de mult un subiect tabu. În vremurile actuale, femeia modernă se poate asigura că nu rămâne însărcinată atunci când consideră că nu e momentul potrivit, fără a apela la pilule anticoncepționale și evitând o întrerupere de sarcină. Steriletul este deja un produs binecunoscut, dar inovația pe care vrem să ți-o prezentăm este un sterilet care nu conține hormoni, steriletul IUB Ballerine.

Contracepția și inovarea

Trăim în secolul vitezei, iar inovarea este unul dintre cuvintele cheie ale generației noastre. Astfel, nu ne bucurăm doar de produse care oferă soluțiile pe care ni le dorim, ci ne bucurăm și de diminuarea efectelor secundare.

Metodele contraceptive sunt diverse, pornind de la clasicele prezervative sau pilule anticoncepționale. Având la dispoziție atât de multe variante, e important să evaluăm atât beneficiile, cât și efectele pe care acestea le pot avea pe termen lung. Un sterilet fără hormoni este potrivit pentru toate acelea care vor să se ferească de tratamente hormonale și de efectele adverse pe care acestea le aduc.

Steriletul IUB Ballerine

IUB Ballerine este cu siguranță o inovație în domeniu și o soluție așteptată de foarte multe femei, la nivel internațional. Este un produs adaptat femeii moderne. Până în acest moment, peste 113 208 femei din 21 de țări sunt fericite pentru că au ales și folosesc steriletul IUB Ballerine. Peste 6000 de doctori recomandă și au lucrat cu steriletul IUB Ballerine, care are până în acest moment o eficiență dovedită de peste 99%. 

Principalul beneficiu și caracteristica sa unică și diferențiatoare este forma sferică, prietenoasă uterului. Pe lângă asta, steriletul IUB Ballerine are o eficiență de până la 5 ani, nu conține hormoni, este un produs mic și flexibil. Este potrivit pentru toate vârstele, inclusiv pentru femeile tinere care nu au fost însărcinate. Fertilitatea este reinstaurată imediat după înlăturare și nu afectează libidoul, ovulația și nici nu îngrașă.

Cu IUB Ballerine te bucuri de siguranță și confort, iar în momentul în care alegi să ai un copil, poți opta pentru îndepărtarea acestuia. IUB Ballerine îți permite să acționezi cu mai multă responsabilitate, asumare și să poți alege cea mai bună soluție pentru a avea grijă de sănătatea ta.

IUB Ballerine în România

IUB Ballerine a ajuns în România și multe femei îndrăznețe l-au încercat deja. Au avut curajul de a alege un produs inovator care le aduce multiple beneficii. 

“Cred că e important să ne știm opțiunile, cred că e important să aducem asta în discuție, cred că femeile au libertatea de a alege ce își doresc să facă cu corpul lor.” - Ada Gales

“Cred că ar trebui să se vorbească tot mai mult despre contracepție și ce poți face pentru a nu ajunge la avort.” - Daniela Macsim

“IUB Ballerine se poate introduce în uter doar de către medic și e eficient din prima zi. La fel, din momentul în care l-ai scos (și asta e foarte important), poți rămâne iar însărcinată.” - Miruna Ioani

Discută cu medicul tău

Înainte de a comanda IUB Ballerine, mergi în vizită la mediul tău ginecolog și prezintă-i opțiunea ta. Este important de menționat că inserția IUB Ballerine este diferită de inserția steriletelor în formă de T, așa că medicul care va face inserția trebuie să beneficieze de un training sau să fi beneficiat de acesta deja. Noi vă stăm la dispoziție, atât ție, cât și medicului tău, pentru a aduce cel mai inovativ sterilet mai aproape de femeile din România.

Meriți IUB Ballerine, meriți o altfel de experiență

Tu meriți mai mult, meriți mai bine. O nouă perspectivă. Modificări mici cu impact mare.

Steriletul IUB Ballerine poate fi comandat online pe farmaciadux.ro, fiind un produs distribuit în România de către Dux MD Pharma Solutions.

Îți rămânem la dispoziție pentru orice alte informații suplimentare și nu uita, ai grijă de sănătatea ta!

Echipa DUX MD Pharma Solutions

Farmacist: Cristina Stoicescu Ciugolea