RUPISOLV™ OX PLICURI - 20 PLICURI - 1 + 1 GRATIS Pachet promotional

 • Poza RUPISOLV™ OX PLICURI - 20 PLICURI - 1 + 1 GRATIS Pachet promotional
 • Poza RUPISOLV™ OX PLICURI - 20 PLICURI - 1 + 1 GRATIS Pachet promotional
 • Poza RUPISOLV™ OX PLICURI - 20 PLICURI - 1 + 1 GRATIS Pachet promotional
 • Poza RUPISOLV™ OX PLICURI - 20 PLICURI - 1 + 1 GRATIS Pachet promotional
  SKU RPSOXBSTC2

  Old price 146,06 RON

  73,03 RON

  RUPISOLV™ OX PLICURI a fost conceput pentru pacientii cu urolitiaza  datorata oxalatului de calciu si a diferitelor pietre la rinichi.

  RUPISOLV™ OX PLICURI este un supliment dietetic ce contine Citrat de Potasiu, Citrat de magneziu, Stonebreaker si Inulina recomandat in cazul unei diete deficitare sau in cazul unei cereri crescute ale elementelor mentionate mai sus.

  RUPISOLV™ OX PLICURI este un supliment alimentar care ajuta la dizolvarea pietrelor la rinichi avand o putere mare de actiune. Prin compozitia produsului se inhiba nucleatia si se reduce dimensiunea pietrelor la rinichi, ajutand la eliminarea lor si reducand riscul formarii altora noi.

  RUPISOLV™ OX PLICURI, datorita Stonebreaker, contribuie la functia tractului urinar.

  Doza zilnica: 1 plic

  Compozitie:

  Citrat de Potasiu

  1685,0 mg

  Din care Potasiu

  600 mg

  Inulina

  500 mg

  Stonebreaker (extract uscat din Phyllanthus niruri L.)

  300 mg

  Citrat de Magneziu

  689,0 mg

  Din care Magneziu

  100 mg

  CARACTERISTICI CONFIRMATE DE LITERATURA INTERNATIONALA STIINTIFICA A INGREDIENTELOR:

  CITRAT DE POTASIU ȘI CITRAT DE MAGNEZIU

  Citrat de Poatsiu si Citratul de Magneziu pot fi utile pentru cresterea pH-ului urinei, pentru a face urina mai alcalina; aceasta crestere poate contribui la reducerea cristalelor de acid uric, facandu-le mai solubile in urina. Aportul de Citrati poate fi folosit ca adjuvant pentru reducerea pietrelor la rinichi formate de oxalatul de calciu din urina, deoarece Citratii pot saponifica cu calciul, aceasta reducand nivelul de calciu din urina si facand oxalatul mai solubil. Citratul de Magneziu poate contribui la stimularea formarii complexelor de magneziu si oxalati; complexele pot cauza formarea mai multor saruri solubile, reducand cresterea cristalelor din oxalat de calciu.

  INULINA

  Inulina este o fibra solubila care datorita propietaților de alcalinizare poate fi folosita ca adjuvant în prezenta pietrelor la rinichi de acid uric. Datorita prezentei fitatilor, in special a acidului fitic, Inulina poate reduce absorția de calciu, aceasta fiind folositoare de asemenea in prezenta pietrelor la rinichi din oxalat de calciu.

  PHYLLANTHUS NIRURI L.(STONEBREAKER)

  Phyllantus, numita si Stonebreaker, apartine familiei Phyllanthaceae. Stonebreaker poate interfera cu cațiva pasi importanti in formarea cristalelor, precum procesul de agregare; in plus, le poate afecta structura si compoziția. Prin urmare, posibila actiune asupra cresterii cristalelor si a agregarii poate facilita eliminarea acestora. 

  Mod de administrare: 1 plic pe zi.

  Mod de prezentare: 20 plicuri.

  Notificat la SNPMAPS Seria AA nr. 12526/2019

  Producator: Shedirpharma, Italia.

  Detinator notificare si Distribuitor: Dux MD Pharma Solutions, Jud Ilfov, Romania.