Schimbarea care face diferența în 2022

Un nou început și o listă lungă pe care o luăm cu noi în 2022. Ne-am propus să fim mai buni, să mergem la sală, să trăim sănătos, să petrecem timp alături de cei dragi, să muncim mai eficient, să ne cumpărărm o casă, să avem o vacanță într-o locație mult visată, să trăim frumos.

Mulți dintre noi ne-am setat obiective mari, dar parcă prea puțini ne uităm către micile schimbări care pot face diferența. Azi, avem câteva lucruri pe care te provocăm să le treci pe listă. Pentru tine, femeia modernă și curajoasă.

Schimbarea aduce noi perspective

Trăim în vremuri în care singura constantă e schimbarea, așa că teama de aceasta nu mai e de multă vreme o variantă. Am început să o îmbrățișăm și să realizăm că de cele mai multe ori, schimbare ne e benefică. Ne bucură de experiențe noi, de trăiri noi și de lucruri la care cândva nu ne-am fi gândit. Parcă totul e mai ușor, mai simplu.

Pregătită pentru schimbare? Cu siguranță.

Alege inovarea și bucură-te de fiecare zi

Astăzi vrem să-ți prezentăm brandul Intimina și produsele pe care le-a creat pentru ca viața ta să fie mai simplă, mai lipsită de griji și mai activă. Cupa menstruală este un produs inovator, încă într-o fază de început în România, dar iubit de femei la nivel internațional. 

Poate că te întrebi de ce să alegi o cupă menstruală și de ce să renunți la tampoane sau absorbante. În cele ce urmează îți vom prezenta, prin comparație, beneficiile acesteia, iar la final tu ești cea care va lua decizia.

La fel ca tampoanele interne, cupa menstruală se introduce în vagin. Diferența constă în faptul că o cupă depozitează sângele înainte ca acesta să se scurgă în afara vaginului. Un alt beneficiu e că o cupă menstruală îți oferă o perioadă de protecție mai îndelungată decât un tampon sau un absorbant, pornește de la 4 ore și ajunge până la 8 ore.

De asemenea, o cupă menstruală colectează mai mult sânge și atunci când este introdusă corect, cupa nu permite scurgeri, iar tu poți face antrenamente fizice, poți merge la înot și poți desfășura o mulțime de alte activități. Practic, te bucuri de acele zile ca de oricare altele. Nu te îngrijorezi, nu anulezi evenimente, călătorii sau orice fel de activități.

Un alt avantaj este cel financiar, o cupă menstruală este echivalentul a 3250 de tampone. Ce ai putea face cu banii economisiți? Aici tu știi cel mai bine, noi adăugăm doar că faci și un bine mediului înconjurător atunci când alegi cupa.

Mai trebuie să adăugăm că o cupă menstruală este confortabilă și nu produce uscăciune vaginală.

Lily Cup One e alegerea ta

Când începi? În 2022. Cu ce? Cu Lily Cup One, o cupă potrivită pentru femeile care nu am mai folosit cupe menstruale. Este un produs ușor de utilizat, are o dimensiune redusă, așa că o poți avea chiar și în cea mai mică poșetă a ta. Este un produs fabricat 100% din silicon de calitate medicală și a fost dezvoltat alături de ginecologi și experți în sănătate pelvină.

În noul an, pornește cu ideea că schimbările mici fac diferența și lasă-te surprinsă. De asemenea, nu uita să acționezi.

Cupa menstruală Lily Cup One poate fi comandată online pe farmaciadux.ro, fiind un produs distribuit în România de către Dux MD Pharma Solutions.

Îți rămânem la dispoziție pentru orice alte informații suplimentare și nu uita, ai grijă de sănătatea ta!

Echipa DUX MD Pharma Solutions