Termeni si conditii

Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru utilizarea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Folosirea acestui site, inregistrarea ca utilizator, lansarea comenzilor si trimiterea de mesaje implica automat acceptarea prevederilor de mai jos. In caz contrar puteti parasi acest website.

Sunteti de acord si acceptati ca putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau putem intrerupe orice activitate,fara o notificare prealabila. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam ,respectiv nu confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe acestea. Ramane la aprecierea dvs. daca vizitati aceste site-uri sau luati in considerare informatia gasita acolo.

In utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte si complete despre dvs. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului,fara o notificare prealabila.

Responsabilitatea privind prezentarea produselor pe site

Nu oferim in nici un fel garantie ca produsul/serviciul va fi potrivit cerintelor dvs. sau ca va fi sigur si fara erori de orice fel. Serviciul poate fi intrerupt de administratorul site-ului in orice moment fara o informare prealabila.

Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.
Deasemenea, nu vom fi raspunzatori pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi.

Imaginile prezentate pe site au caracter exemplificativ.
Produsele pot sa difere fata de imaginile prezentate pe site din punct de vedere al culorii, aspectului, in functie de browser-ul si performantele monitorului fiecarui client. SC Dux MD Pharma Solutions SRL isi rezerva dreptul de a modifica disponibilitatea produselor si caracteristicile acestora.

Preturile

Preturile afisate nu includ costurile de transport. Pretul pe care il veti avea de platit la livrarea produselor este cel comunicat la confirmarea ferma a comenzii dvs (telefonic sau prin email).
Produsele prezentate in promotii sunt valabile in limita stocului disponibil.
Modificarea preturilor produselor se poate face oricand, in functie de modificarile de pret comunicate de catre furnizori sau in functie de strategia de pret a SC Dux MD Pharma Solutions SRL-D. Acest lucru se va face fara o informare prealabila.

Returnarea produselor

Produsele achizitionate (telefonic/on-line) pot fi returnate conform art. 9 din OUG 34/2014.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare in termen de 14 zile de la primirea produsului sau de la incheierea contractului, fara a i se percepe penalitati.
Produsele nu trebuie sa fie deteriorate, trebuie sa aiba ambalajul original intact si sa fie insotite de toate documentele cu care au fost livrate. Distrugerea sau ruperea ambalajelor atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC Dux MD Pharma Solutions SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului,care poate opta pentru orice tip de serviciu de curierat.

Avand in vedere faptul ca anumite produse ( alimente/suplimente/dispozitive/echipamente ) se pot degrada/deteriora rapid in cazul in care nu sunt respectate conditiile pastrarii lor sau care nu au ambalajul intact/nedeteriorat, acestea nu se vor putea returna, respectand exceptia prevazuta de art.16 din OUG 34/2014.

Returul INTEGRAL sau PARȚIAL se face prin trimiterea unei solicitări prin e-mail la adresa office@duxmd.ro → urmând să primiți din partea unui operator indicațiile necesare (confirmarea acceptării returului conform condițiilor afișate pe site, modalitatea de returnare, adresa pentru retur, notificările cu privire la returul sumei achitate, etc.) pentru efectuarea returului (primiți răspuns la emailul trimis, va rugăm să verificați și folderul spam al emailului dumneavoastră) → Dux MD Pharma Solutions SRL va înapoia contravaloarea produselor returnate (folosind aceeasi modalitate de plată precum cea utilizată de consumator pentru tranzacţia iniţială) în cel mult 14 zile de la data primirii returului, nu înainte de data recepționării bunurilor, suma înapoiată conțînând taxa de transport doar in cazul returului integral.

RETUR INTEGRAL - În cazul în care clientul returnează toată comanda, Dux MD Pharma Solutions SRL va returna contravaloarea produselor comandate și a costului de transport pentru expedierea coletului. Atenție, costul de transport pentru returul produselor către Dux MD Pharma Solutions SRL va fi suportat de clientul care a solicitat returul. Returul produselor se face prin orice firmă de curierat preferată de client respectând detaliile menționate în emailul primit după completarea formularului de returnare.

RETUR PARȚIAL - În cazul în care clientul returnează parțial și păstrează unul sau mai multe produse, Dux MD Pharma Solutions SRL va returna numai contravaloarea produselor pe care clientul dorește să le returneze, fără să returneze taxa de transport pentu expediție. Atenție, și în cazul acesta taxa de transport pentru returnarea produselor este suportată de client. Returul produselor se face prin orice firmă de curierat preferată de client respectând detaliile menționate în emailul la solicitarea de returnare.

Va rugăm să ambalați cu grijă produsele returnate, Dux MD Pharma Solutions SRL nu va returna contravaloarea produselor în cazul în care acestea sunt deteriorate pe timpul transportului.

Dacă doriți să primiți detalii suplimentare va rugăm să ne contactați la adresa de email office@duxmd.ro, pe pagina de facebook @duxmd.ro, sau folosind secțiunea de Contact Rapid de pe acest site.

Dreptul de retragere și exceptările prevazute de lege

Dreptul de returnare se aplică numai produselor parafarmaceutice comandate și plătite prin intermediul site-ului https://https://farmaciadux.ro. Reglementările OUG 34/2014 cu privire la dreptul de retur al consumatorului, nu se adresează persoanelor juridice.

CONFORM OUG NR. 34/2014 PRIVIND DREPTURILE CONSUMATORILOR ÎN CADRUL CONTRACTELOR ÎNCHEIATE CU PROFESIONIȘTII

"Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului/produselor sale".

Ca atare, consumatorul are dreptul ca, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor comandate și plătite prin site, să notifice în scris Dux MD Pharma Solutions SRL prin trimiterea unei solicitări prin email la adresa office@duxmd.ro asupra deciziei sale de a renunța la produsele comandate, fără obligativitatea invocării unui motiv anume. Dux MD Pharma Solutions SRL are obligația să returneze în termen de 14 zile calendaristice contravaloarea produselor comandate, dacă acestea au fost achitate, dar nu înainte de data recepționării bunurilor.

*Consumatorul nu poate denunța unilateral (nu poate returna), în condițiile art. 16, lit. d), e), f), OUG 34/2014, contracte de furnizare a unor produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid si anume: hrană bebeluși (lapte, piureuri, sucuri, etc.), produse de igienă intimă și produse care vin în contact cu mucoasele/pielea (de exemplu: pompe san, protecții mameloane, irigatoare, biberoane, suzete, tetine, cănuțe bebe, jucării dentiție, chiloți de unică folosință, bustiere, sutiene, termometre rectale, nebulizatoare, aspiratoare nazale, centuri postnatale, scutece, dus bucal, periute de dinti, rezerve de periute de dinti, produse de igiena intima, etc.).

Diminuarea valorii bunurilor returnate Conform OUG NR 34/2014 Art. 14, Alin. 3

Consumatorului i se oferă dreptul de a se retrage (dreptul de retur) în cazul achizițiilor cu livrare la domiciliu sau în pachetomat, tocmai pentru că nu are posibilitatea de a vedea produsele înainte de încheierea contractului/plasării comenzii, din același motiv i se permite să testeze și să verifice produsele pe care le-a cumpărat în măsură în care este necesar pentru a stabili natura, caracteristicile și modul de funcționare al acestora.

Astfel, pentru a stabili natura, caracteristicile și modul de funcționare al acestora, consumatorul trebuie să le manipuleze și să le inspecteze la fel cum i s-ar permite într-un magazin fizic. În cazul produselor electronice acestea pot fi probate prin pornirea și oprirea acestora și nu prin folosirea în scopul pentru care au fost produse. Așadar, în timpul perioadei de retragere de 14 zile, consumatorul trebuia să manipuleze și să inspecteze produsele cu grija necesară.

Consumatorul este responsabil doar pentru diminuarea valorii produsului care rezultă din manipularea necorespunatoare a acestuia, alta decât cea necesară pentru determinarea naturii, calității și funcționarii produsului.

Acțiunile care duc la diminuarea valorii produsului returnat sunt următoarele:

  •            folosirea aparatelor electronice în orice alt mod decât testarea prin pornirea și oprirea aparatului;
  •            ruperea sigiliilor și a etichetelor produsului;
  •            ruperea sau deteriorarea ambalajelor originale ale produsului;
  •            zgârierea, murdărirea, pătarea, impregnarea cu substanțe externe;
  •            desigilarea accesoriilor consumabile ale produsului;
  •            desigilarea produselor de îngrijire personală, cosmetice, de curățenie, a produselor pentru copii și nou-născuți, sau a lenjeriei intime.

Atunci când la recepționarea returului se constată faptul că produsul prezintă urme de folosință ce pot cauza diminuarea valorii, produsul este trimis furnizorului spre verificare pentru a constata dacă a fost manipulat corespunzător, iar valorea finală se stabilește în funcție de valoarea pieselor ce trebuie înlocuite și a manoperei de recondiționare sau ca diferența dintre valoarea inițială a produsului nou și valoarea de revânzare a produsului folosit. Diminuarea valorii produsului returnat în funcție de deteriorarea acestuia poate fi făcută până la 90% din valoarea inițială.

ATENTIE: Rambursarea contravalorii produselor returnate se face doar dupa verificarea si confirmarea de catre vanzator a starii produselor, a ambalajului original si a documentelor care au insotit produsul, in maxim 14 zile de la data inregistrarii returului.
Orice astfel de cerere/notificare referitoare la retur se va trimite datata si semnata la adresa de email: office@duxmd.ro

Transportul si livrarea comenzilor

Coletele vor fi sigilate si vor fi insotite de facturile aferente.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac de catre client in momentul livrarii, se intocmeste un proces verbal de constatare, in prezenta reprezentantului firmei de curierat, prin care se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Se pot livra colete si la o adresa diferita fata de cea a persoanei care a efectuat comanda pe site (ex. la birou). In acest caz adresa va fi specificata de catre client in sectiunea „Adresa de livrare” si va fi insotita de numele, prenumele si numarul de telefon ale persoanei care va primi livrarea la adresa respectiva.

Se livreaza comenzi doar pe teritoriul Romaniei.
Conditiile de plata a transportului se vor stabili prin campanii de promovare, anuntate in pagina de ,,Home,, a site-ului https://https://farmaciadux.ro, cu mentiunea ca exista posibilitatea platii transportului conform simulatorului de calcul integrat in procesul de plasare al comenzii (valoare ce poate fi orientativa).
Livrarea se poate efectua in aceeasi zi sau in maxim 48 ore, in functie de disponibilitatea produselor pe stoc sau de alti factori externi (conditii meteorologice, sarbatori legale, programul firmei de curierat etc).

Confirmarea exacta a livrarii comenzii este facuta prin intermediul unui SMS care este transmis automat clientului in momentul preluarii coletului din depozitul firmei de curierat.

Va asteptam pe https://farmaciadux.ro pentru a veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra!