Loading

Actualizat la data de: 05.09.2022

 

Prezentul document (împreună cu toate documentele menţionate în acesta) stabileşte termenii şi condiţiile care guvernează utilizarea acestui website – https://farmaciadux.ro (în continuare „Website-ul”).

 

Scopul Website-ului este de prezentare și promovare a unui magazin online ce comercializează o gamă variată de produse parafarmaceutice pentru consumatorii din Romania, produse recomandate afecțiunilor din arii diferite, precum cele ale ginecologiei, urologiei și așa mai departe – aparținând societății Dux MD Pharma Solutions SRL şi de contractare, prin intermediul Website-ului, cu potențialii clienți interesați de aceste servicii.

 

Vă rugăm să citiţi prezenții Termeni și Condiții, Politica de cookies-uri şi Politica de confidenţialitate înainte de a utiliza Website-ul. Prin accesarea și utilizarea Website-ului, recunoașteți în mod expres caracterul obligatoriu al acestor documente și vă asumați angajamentul de a le respecta.

 

 

 1. DESCRIEREA ACTIVITĂȚII

DUX MD PHARMA SOLUTIONS SRL cu punct de lucru în Bd. Timisoara, Nr. 94, Et 2, Camera 6, Sector 6, Bucuresti, identificat prin CUI 34490250, înregistrat la Registrul Comerțului sub nr.: J23/1558/2015 este IMPORTATOR ȘI DISTRBUITOR PRODUSE FARMACEUTICE ȘI PARAFARMACEUTICE.

Datele noastre de contact sunt:

Adresa punct de lucru: Bd. Timișoara, Nr. 94, București, România

Adresă de e-mail: contact@farmaciadux.ro

Nr. de tel.: 0769.954.577

 

 1. TERMENI
 2. Vânzător – DUX MD PHARMA SOLUTIONS SRL
 3. Cumpărător – poate fi orice persoană fizică care are vârsta peste 16 ani sau persoana juridică sau orice entitate juridică care iși face un Cont în Site și efectuează o Comandă.
 4. Client – poate fi orice persoană fizică care are vârsta peste 16 ani sau persoana juridică care are sau obține acces la Categoriile de Produse, prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de către DUX MD PHARMA SOLUTIONS SRL (electronic, telefonic, etc) sau în baza unui acord de utilizare existent între DUX MD PHARMA SOLUTIONS SRL și acesta și care necesită crearea și utilizarea unui Cont.
 5. Contul Meu – secțiunea din Site formată din nume, prenume, adresă de e-mail și o parolă care permite Cumpărătorului transmiterea Comenzii și care conține informații despre Client/Cumpărător și istoricul Cumpărătorului în Site (Comenzi, facturi fiscale, etc.). Utilizatorul este responsabil și se va asigura că toate informațiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete și actualizate.
 6. Coșul meu – secțiune din Cont care permite Cumpărătorului/Utilizatorului să adauge Bunuri pe care dorește să le achiziționeze la momentul adăugării sau la un moment ulterior;
 7. Site – magazinul online găzduit la adresa web https://farmaciadux.ro/;
 8. Comanda – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul Site-ului intenția sa de a achiziționa bunuri;
 9. Bunuri – orice produs listat pe Site, inclusiv produsele menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului ca urmare a Contractului încheiat.
 10. Campanie – acțiunea de a expune in scop comercial, un număr finit de Bunuri și/sau Servicii având un stoc limitat și predefinit, pentru o perioadă limitată de timp stabilită de către Vânzător.
 11. Contract – reprezintă contractul la distanță încheiat între Vânzător și Cumpărător, fără prezența fizică simultană a Vânzătorului și a Cumpărătorului.
 12. Opinie – reprezintă o evaluare personală a unui deținător sau beneficiar al unui bun, redactată pe baza experienței privind utilizarea acestuia cu scopul de a transmite dacă bunul respectă sau nu specificațiile menționate de Vânzător. Fiecare opinie conține și posibilitatea de a exprima gradul de satisfacție față de produs printr-o evaluare sub forma unui punctaj de la o stea la cinci stele.
 13. Comunicări comerciale / newsletter – reprezintă orice tip de mesaj trimis (e-mail, telefonic, mobile push, web push, etc.) care conține informatii generale și tematice, informații cu privire la produse similiare sau complementare cu cele achiziționate de pe website, informații cu privire la oferte sau prețuri promoționale, informații referitoare la Produsele adăugate în secțiunea Cont/ Coșul meu sau secțiunea Cont/Favorite.

 

 1. CONDIȚII GENERALE

3.1. Prin înregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile comerciale.

3.2. Toate produsele comercializate pe SITE-ul nostru sunt originale și vor fi livrate in ambalajul corespunzător, insoțite de factură, conform legislației în vigoare.

3.3. Imaginile produselor prezentate în site au caracter informativ. Pentru mai multe detalii despre caracteristicile produselor și alte informații adiționale, vă rugăm să ne contactați.

3.4. Prețurile de vânzare ale produselor sunt afișate pe site și sunt exprimate în lei și conțin TVA. Prețurile de vânzare nu includ taxele de curierat. Prețurile de vânzare ale produselor se pot modifica fără o informare în prealabil a Utilizatorilor. Pentru orice comandă plasată și confirmată, Cumpărătorul va plăti întotdeauna prețurile existente pe site la momentul plasării comenzii.

3.5. Plasarea unei comenzi de către Cumpărător și acceptarea ei de către Vânzător echivaleaza cu încheierea unui contract, potrivit legislației în vigoare. Notificarea primită de către utilizator, pe e-mail sau telefonic imediat după efectuarea comenzii, are rol de informare și nu reprezintă confirmarea comenzii.

3.6. Contractul se consideră încheiat între Vânzător si Cumpărător în momentul în care Cumpărătorul primește pe e-mail de la Vânzător, notificarea de expediere a Comenzii. Transferul dreptului de proprietate asupra produselor comandate are loc în momentul în care comanda ajunge la Cumpărător, iar acesta se achită de obligația de plată.

3.7. Vânzătorul poate refuza onorarea unei comenzi sau o poate anula unilateral, dacă Comanda a fost plasată de o persoană care a manifestat o atitudine ostilă, de natură să prejudicieze pe Vânzător. În oricare dintre aceste cazuri, Utilizatorul/Cumpărătorul se poate adresa Vânzătorului, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea măsurilor susmenționate.

3.8. Pentru motive justificate, Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor din Comandă. Dacă modifică cantitatea de Bunuri din Comandă va anunța Cumpărătorul la adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse la dispoziția Vânzătorului la efectuarea Comenzii și va returna suma achitată.

3.9. Toate informațiile de pe website-ul https://farmaciadux.ro sunt proprietatea intelectuală a Dux MD Pharma Solutions SRL conform Legii pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr. 8/ 1996). Întreg continutul publicat pe site (text, descrieri produse, imagini, logo, culori, slogan, simboluri, elemente de grafică web, clipuri video, etc.) poate fi folosit doar în scopul informării Utilizatorilor și Cumpărătorilor Dux MD Pharma Solutions SRL.

3.10. Fotografiile afișate pe SITE, editate sau prelucrate de Dux MD Pharma Solutions SRL nu pot fi preluate sau utilizate fără acordul acesteia;

3.11. Dux MD Pharma Solutions SRL nu este răspunzătoare pentru eventualele diferențe de culori care pot apărea la vizualizarea pe diverse dispozitive electronice (desktop/tableta/mobil) ale Utilizatorilor/ Cumpărătorilor.

3.12. Orice acțiune: proiect, eveniment, campanie, concurs, serviciu etc. desfășurată de companie prin intermediul Website-ului va fi anunțată, promovată și detaliată la momentul desfășurării acesteia, fie printr-un Regulament, fie prin prevederi succinte și clare inserate în cadrul anunțului de desfășurare a acțiunii respective sau ulterior, la momentul oportun.

3.13. Vânzătorul își asumă dreptul de a schimba, modifica sau actualiza în orice moment conținutul SITE-ului https://farmaciadux.ro precum și Termenii și condițiile de folosire, fără o notificare în prealabil.

3.14. Este strict interzisă și se pedepsește conform legii copierea, distribuirea, publicarea, transmiterea altor persoane sau incorporarea conținutului în alte materiale în afara site-ului https://farmaciadux.ro, fără acordul Dux MD Pharma Solutions SRL.

3.15. Pentru a ne sesiza orice problemă, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: contact@farmaciadux.ro

 

 1. ACCESUL LA WEBSITE

4.1. Accesul pe website se face exclusiv prin accesarea domeniului public: www.farmaciadux.ro.

4.2. Prin accesarea și utilizarea www.farmaciadux.ro, Utilizatorul/Clientul își dă acordul privind acceptarea termenilor și condițiilor prezentate pe SITE, a politicii de confidențialitate și a politicii de cookies.

4.3. Utilizatorul/Clientul beneficiază de acces limitat, în interes personal (vizualizare, informare, plasarea de comenzi online) pe SITE-ul www.farmaciadux.ro  și nu are dreptul de a descărca, de a modifica parțial sau integral SITE-ul, de a reproduce parțial sau integral SITE-ul, de a copia, vinde/revinde sau de a exploata în orice alta manieră SITE-ul, în scopuri comerciale sau care contravin intereselor Dux MD Pharma Solutions SRL.

4.4. Comunicarea cu Vânzătorul se poate realiza prin interacțiunea directă cu acesta, inclusiv prin suport online (Consultanță tehnică)  sau prin adresele mentionate la secțiunea “contact” din Site. Vânzătorul are libertatea de a gestiona informațiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta.

4.4. Toate informațiile folosite pentru descrierea Bunurilor și/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentări multimedia / etc.) nu reprezintă o obligație contractuală din partea Vânzătorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

 

 1. CONTUL MEU

5.1. Orice Utilizator care vizitează SITE-ul www.farmaciadux.ro, are vârsta de peste 16 ani și îndeplinește condițiile legale privind cumpărarea de bunuri, își poate crea un cont.

5.2. Prin crearea contului, Utilizatorul poate plasa mult mai rapid o comandă, toate datele lui fiind deja introduse. În plus, Utilizatorii care au create conturi, prin abonarea la newsletter, pot beneficia de anumite oferte și prețuri promotionale la produse și de alte avantaje comunicate în scris de către Dux MD Pharma Solutions SRL.

5.3. La crearea Contului, fiecare Utilizator își dă acordul cu privire la acceptarea acestor termeni și condiții și ia la cunoștință politica de prelucrare a datelor personale și politica de cookies, fiind responsabil în legătură cu acuratețea informațiilor oferite și de actualizarea lor.

5.4. Pentru crearea unui Cont va trebui să parcurgeți următorii pași:

 • Să introduceți următoarele date personale: prenume, nume, e-mail;
 • Să introduceți o parolă cu care să vă logați ulterior și să confirmați această parolă;
 • Să bifați căsuța privind acceptarea acestor termeni și condiții;
 • Să bifați căsuța privind luarea la cunoștință a politicii de confidențialitate;
 • După parcurgerea acestor pași, prin apăsarea butonului “ÎNREGISTRARE” veți fi directionați către contul dumneavoastră.

În cont aveți posibilitatea de a:

 • edita informațiile contului: nume, prenume, e-mail
 • modifica parola contului
 • modifica adresa dumneavoastra folosită la serviciul de curierat pentru livrarea produselor comandate

De asemenea, în cont puteti vedea comenzile plasate și detaliile despre alte activități desfășurate pe site-ul www.farmaciadux.ro.

 

 1. OBIECTUL CONTRACTULUI

6.1. Obiectul contractului reprezintă vânzarea bunului/bunurilor comandate pe site de către Cumpărător. Contractul se consideră încheiat în momentul acceptării de catre Vânzător și transmiterea notificării de expediere a Comenzii.

6.2. Transferul dreptului de proprietate asupra produsului/produselor comandate are loc în momentul în care comanda ajunge la Cumpărător, la locul indicat de acesta în Comandă, când se achită de obligația de plată și semnează de primire pe documentul furnizat de firma de curierat.

6.3. Vânzătorul va include în coletul expediat către Client/Cumpărător, documentele necesare care să ateste achiziționarea produselor de către Client/Cumpărător.

 

 1. COMANDA

7.1. Clientul/Cumpărătorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adăugarea Bunurilor dorite în coșul de cumpărături, urmând a finaliza Comanda. Odată adăugat în coșul de cumpărături, un Bun este disponibil pentru achiziție în măsura în care există stoc disponibil pentru aceasta. Adăugarea unui Bun în coșul de cumpărături, în lipsa finalizării Comenzii, nu atrage după sine înregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automată a Bunului.

7.2. Prin finalizarea Comenzii Cumpărătorul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete și adevărate la data plasării Comenzii.

7.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumpărătorul consimte că Vânzătorul poate să îl contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vânzător, în orice situație în care este necesară contactarea Cumpărătorului.

7.4. Pentru detalii sau întrebări despre comanda dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: contact@farmaciadux.ro sau la numărul de telefon: +40769954577, de luni până vineri, în intervalul orar: 09:00 – 17:30.

7.5. Anularea comenzii: În următoarele cazuri, Vânzătorul poate anula în mod unilateral o Comandă, fără obligația ca vreo parte să pretindă ulterior daune – interese celeilalte părți:

 • datele furnizate de Client/Cumpărător sunt incorecte sau incomplete;
 • tranzacția nu este acceptată de către banca emitentă a cardului Clientului, în cazul plății online
 • tranzacția nu este validată de către procesatorul de carduri agreat de Vânzător, în cazul plății online;
 • în istoricul de comenzi, Clientul apare ca având mai mult de două livrări consecutive eșuate din motive independente de Vânzător;
 • activitatea Clientului pe SITE poate produce prejudicii de orice natură pentru Vânzător;
 • în cazul unei tranzacții suspecte sau declarată suspectă de către o unitate bancară, instituție sau autoritate;
 • în cazul existenței unor alte motive obiective.

Clientul/ Cumpărătorul poate anula o Comandă, în urmatoarele cazuri:

 • în momentul când este contactat de reprezentantul companiei, dacă din anumite motive nu mai dorește produsele comandate;
 • în scris la adresa de e-mail: contact@farmaciadux.ro sau telefonic până la primirea e-mailului de livrare comandă, care confirmă recepția coletului/ coletelor de către firma de curierat pentru a-l livra la adresa Cumpărătorului.

7.6. Pentru orice comandă anulată exclusiv din vina Cumpărătorului, acesta va achita contravaloarea serviciilor de curierat.

7.7. Dacă un produs nu este disponibil în stoc, Cumpărătorul va fi informat telefonic de către reprezentantul companiei. În acest caz, Cumpărătorului i se va comunica noul termen de livrare, acesta putând decide să aștepte până la livrarea tuturor produselor comandate sau să anuleze comanda.

7.8. Modalitatea de realizare a comenzii: Puteți căuta în site produsele dorite utilizând butonul “CAUTĂ  ÎN MAGAZIN” sau navigând prin categoriile și subcategoriile care apar pe site.

 • Pentru a plasa o comandă online, va trebui să selectați produsele și cantitatea dorită (utilizand săgețile sus – jos) și să le adaugați în coș apăsând butonul “ADAUGĂ ÎN COȘ”.
 • Pentru a trimite comanda, pasul următor va fi să intrați în COȘUL MEU dând click pe iconița din partea de sus dreapta.
 • Aici veti putea vedea lista completă cu toate produsele pe care le-ați selectat să le cumpărați.
 • Puteți modifica cantitatea aferentă fiecărui produs dorită (utilizând săgețile sus – jos) sau puteți șterge din produse.
 • Totodată puteți introduce un cod de Discount pentru anumite produse comandate.
 • Pentru a trece la pasul următor va trebui să apăsați butonul „FINALIZEAZĂ COMANDA

7.9. Finalizarea comenzii: Pentru a înregistra comanda, va trebui să introduceți datele dumneavoastră. Astfel, aveți posibilitatea de a vă loga în cont, de a crea un cont sau de a comanda ca vizitator. În funcție de aceasta, dacă:

 • Ați ales varianta logării:
  • Introduceți adresa de email și parola și să apăsați butonul “AUTENTIFICARE”.
  • Dacă aveți adaugată în Cont adresa de livrare, veți fi direcționat pe o pagină unde trebuie să introduceți adresa de facturare. Toate câmpurile cu * sunt obligatorii.
  • Apoi veți alege modalitatea de livrare și cum doriți să plătiți.
  • După completarea formularului va trebui să bifați căsuța cu mesajul “Am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile” urmând să apăsați butonul “CONFIRMĂ COMANDA”.
  • Dacă alegeți plata cu cardul, imediat după plasarea comenzii veți fi direcționat către o pagină web securizată (3D Secure) pentru a introduce datele de pe card și a efectua plata.
  • În acest moment comanda a fost trimisă către noi și veți fi direcționat către pagina unde apare textul “Comanda a fost finalizată cu succes! / Îți mulțumim. Am primit comanda ta.”
 • Ați ales ÎNREGISTRARE:
  • Trebuie să introduceți toate datele pentru a crea Contul: nume, prenume, e-mail, parola. Ulterior puteți introduce datele de livrare sau alte date relevante.
  • La pasul următor veți alege modalitatea de livrare și cum doriți să plătiți.
  • După completarea formularului va trebui să bifați căsuța cu mesajul “Am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile” urmând să apăsați butonul “CONFIRMĂ COMANDA”.
  • Dacă alegeți plata cu cardul, imediat după plasarea comenzii veți fi direcționat către o pagină web securizată (3D Secure) pentru a introduce datele de pe card și a efectua plata.
  • În acest moment comanda a fost trimisă către noi și veți fi direcționat către pagina unde apare textul “Comanda a fost finalizată cu succes! Îți mulțumim. Am primit comanda ta.”

 

7.10. Confirmarea comenzii: După trimiterea comenzii către noi, veți primi un e-mail de confirmare că am primit comanda dumneavoastră. Veți fi contactat de către un reprezentant al companiei pentru confimarea comenzii în maxim 24 ore (în zilele lucrătoare). Comanda este considerată confirmată, în momentul în care veți primi e-mailul / SMS – ul de livrare a comenzii.

 

 

 1. PREȚURILE PRODUSELOR, FACTURAREA ȘI PLĂȚILE

8.1. Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile produselor fără o notificare în prelabil. Prețul de achiziție tipărit pe factură va fi același cu cel din momentul confirmării comenzii, reprezentând comanda fermă.

8.2. De asemenea, compania noastră poate afișa pe SITE produse ce beneficiază de prețuri promoționale într-o anumită perioadă de timp și în limita stocului disponibil. Detaliile despre aceste campanii promoționale vor fi făcute publice prin afișarea pe site-ul nostru la o secțiune distinctă.

8.3. Prețurile afișate pe SITE, care sunt tăiate de o linie, reprezintă prețul vechi al unui produs care se află într-o campanie promoțională și beneficiază în prezent de un preț promoțional mai mic.

8.4. Cheltuielile aferente transportului, se plătesc separat. Mai multe detalii despre costurile de livrare la secțiunea livrare / retur.

8.5. Fiecare colet livrat poate conține și factura fiscală pentru produsele comandate, iar prin trimiterea Comenzii, Cumpărătorul își exprimă acordul să poată primi facturile în format electronic prin adăugarea acestora de către DUX MD PHARMA SOLUTIONS SRL în Contul sau prin intermediul poștei electronice, la adresa de e-mail menționată în Contul său.

8.6. Facturarea produselor achiziționate se face exclusiv în RON.

8.7. Facturile fiscale se pot emite pe persoană fizică sau juridică. Pentru emiterea facturii pe persoană juridică, vă rugăm să completați toate datele firmei la secțiunea Facturare în momentul plasării comenzii.

8.8. În anumite cazuri, compania noastră poate solicita Clientului/Cumpărătorului să achite în avans o parte din contravaloarea facturii aferente comenzii.

8.9. Plata produselor comandate se poate face: ramburs sau online cu card bancar. Astfel a se avea în vedere următoarele:

 • Ramburs (în numerar) la livrarea comenzii. Plata se va face către firma de curierat pe bază de chitanță.
 • Online cu orice card Visa sau MasterCard (plata prin procesatorul de plați Netopia Payments), comisionul pentru tranzacție va fi 0%.
 • Înainte de a finaliza Comanda, Clientul va trebui să aleagă mijlocul de plată. Dacă alegeți plata cu cardul, imediat după plasarea comenzii veți fi direcționat pe o pagină web securizată pentru a introduce datele de card și a efectua plata. Procesarea datelor de card se va face exclusiv pe serverele furnizorului de plăți, ce oferă o soluție de tranzacționare rapidă, solidă și sigură prin certificate de Securitate SSL. Pentru mai multe detalii despre platforma de plăți, vă rugăm accesați websiteul acesteia și politicile aferente.
 • In cazul plății online, tranzacția va apărea pe extrasul de cont, pe numele clientului. De asemenea, orice plată cu cardul bancar va fi confirmată în momentul în care se emite factura către Client/Cumpărător, până în acel moment contravaloarea comenzii va fi blocată pe contul Clientului/Cumpărătorului fără a fi transferată în contul Vânzătorului.
 • Vânzătorul nu își asumă răspunderea pentru alte costuri suplimentare suportate de Client/Cumpărător în urma tranzacțiilor cu cardul bancar (exemplu: comision de conversie valutară in cazul în care moneda de emitere card este diferită de RON, alte comisioane în funcție de politica fiecărei banci, etc), Clientul/ Cumpărătorul fiind singurul responsabil.
 • În cazul în care plata online cu cardul bancar s-a produs din greșeală, tranzacția poate fi anulată doar telefonic, contactând un reprezentant al Dux MD Pharma Solutions SRL, iar suma va putea fi returnată în termen de maxim 30 zile de la finalizarea procedurii de anulare a comenzii.
 • Atunci când plata se realizează prin transfer bancar – în baza facturii emise de Dux MD Pharma Solutions SRL, după efectuarea transferului în contul IBAN RO69CECEB00130RON4007324 deschis la CEC BANK, va trebui să trimiteți dovada plății pe adresa de e-mail: contact@farmaciadux.ro. Livrarea produselor se va face numai după ce avem confirmarea de la banca noastră privind efectuarea plății si după ce veți fi contactat de către un reprezentant al Dux MD Pharma Solutions SRL. Produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar nefiind efectuată livrarea.

 

 1. LIVRAREA BUNURILOR

9.1. Livrarea coletelor se face prin curier rapid: Fan Courier, Cargus sau Sameday

9.2. Livrarea se va face în termen de 1-3 zile de la confirmarea telefonică a comenzii și a disponibilității stocului.

9.3. Costurile transportului: Costul transportului va fi comunicat de către consultantul de vânzări în momentul confirmării comenzii sau poate fi consultat în secțiunea livrare/retur. Costul minim al transportului este de 9.9 lei / comandă. Transportul este gratuit pentru comenzi de peste 130 lei.

 

 1. GARANȚIA BUNURILOR

10.1. Produsul KegelSmart comercializat pe www.farmaciadux.ro îndeplinesc condițiile de garanție conform normelor, legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorului acesta fiind responsabili pentru eventuale neconformități, deficiențe, lipsuri, etc.

10.2. Garanția produselor se poate acorda DOAR DE CĂTRE PRODUCĂTOR în urmatoarele cazuri:

 • Produsul este defect din fabricație, defect ce impiedică folosirea normală a produsului;
 • Produsul este deteriorat sau distrus în urma transportului, în acest caz produsul se va înlocui;
 • Activați garanția
  • Pentru a vă activa garanția, găsiți numărul de garanție pe codul de bare atașat la acest manual. Apoi, vizitați intimina.com și faceți clic pe Customer Care din partea dreaptă – sus a paginii. Faceți clic pe Garanție și urmați instrucțiunile de activare.
 • Garanții și condiții
  • Intimina garantează acest dispozitivul KegelSmart pentru o perioadă de un (1) an, după data cumpărării inițiale, împotriva defectelor datorate unor lucrări sau materiale defectuoase. Dacă descoperiți un defect și notificați Intimina în perioada de garanție, Intimina va înlocui, în mod discreționar și gratuit, KegelSmart™.

10.3. Pentru a beneficia de garanție, Clientul/Cumpărătorul va trebui să ne trimită la data primirii produsului nedesigilat o sesizare în scris la contact@farmaciadux.ro. Dux MD Pharma Solutions SRL va răspunde acestei sesizări în termen de maxim 3 zile lucrătoare și va comunica Clientului/Cumpărătorului termenul și modalitatea de soluționare a sesizării.

10.4. Dacă Vânzătorul nu poate livra o comandă din cauză că un produs nu este disponibil, va informa Clientul/ Cumpărătorul despre această indisponibilitate, urmând să stabilească cu acesta modalitatea de rezolvare a situației pentru onorarea comenzii. În situația în care produsul a fost deja trimis de către Client/ Cumpărător, sumele vărsate ca plată vor fi rambursate de către Vânzător conform legii, în termen de maxim 30 zile, cu excepția în care părțile convin altfel.

10.5. În cazul în care un produs livrat de către Vânzător nu corespunde cu descrierea produsului de pe SITE, Clientul/Cumpărătorul are dreptul să ceară înlocuirea acestuia, o reducere substanțială de preț sau să returneze produsul primit și să primească înapoi contravaloarea lui fără a suporta alte cheltuieli suplimentare.

10.6. Pentru orice reclamație privind neconformități ale produselor achiziționate, vă rugăm să ne contactați în termen de maxim 14 zile de la recepția coletului, la adresa de e-mail contact@farmaciadux.ro.

 

 1. RETURUL PRODUSELOR

11.1. Produsele achiziționate (telefonic/on-line) pot fi returnate conform art. 9 din OUG 34/2014.

11.2. Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare în termen de 14 zile de la primirea produsului sau de la încheierea contractului, fără a i se percepe penalități, cu anumite excepții – conform legislației, mai jos menționate.

11.3. Produsele nu trebuie să fie deteriorate, trebuie să aibă ambalajul original intact și să fie însoțite de toate documentele cu care au fost livrate. Distrugerea sau ruperea ambalajelor atrage imposibilitatea returnării produselor, iar SC Dux MD Pharma Solutions SRL nu poate fi făcută răspunzătoare.

11.4. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, care poate opta pentru orice tip de serviciu de curierat.

11.5. Având în vedere faptul că anumite produse (alimente/suplimente/dispozitive/echipamente) se pot degrada/deteriora rapid în cazul in care nu sunt respectate condițiile păstrării/depozitării lor sau care nu au ambalajul intact/nedeteriorat, acestea nu se vor putea returna, respectând excepția prevăzută de art.16 din OUG 34/2014.

Consumatorul nu poate denunța unilateral (nu poate returna), în condițiile art. 16, lit. d), e), f), OUG 34/2014, contracte de furnizare a unor produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate (de exemplu: suplimente desigilate, produse cosmetice desigilate, testate) sau care se pot degrada ori deteriora rapid și anume: produse de igienă intimă și produse care vin în contact cu mucoasele/pielea (de exemplu: produse de igienă intimă, cupe menstruale, dispozitive de masaj intim etc.).

Dux MD Pharma Solutions, în calitate de unic importator și distribuitor în România pentru produsul IUB Ballerine, respectând reglementările legislative și condițiile de depozitare stabilite de producător, asigură depozitarea produsului într-o unitate specializată și avizată ANMDMR, la temperatura controlată – între 15 și 30 grade Celsius. Din acest motiv, pentru produsele care au fost recepționate de client NU SE MAI ACCEPTĂ RETUR – nemaifiind îndeplinite condițiile legale de depozitare și monitorizarea a temperaturii.

11.6. Returul INTEGRAL sau PARȚIAL se face prin trimiterea unei solicitări prin e-mail la adresa contact@farmaciadux.ro → urmând să primiți din partea unui operator indicațiile necesare (confirmarea acceptării returului conform condițiilor afișate pe site, modalitatea de returnare, adresa pentru retur, notificările cu privire la returul sumei achitate, etc.) pentru efectuarea returului (primiți răspuns la emailul trimis, va rugăm să verificați și folderul spam al emailului dumneavoastră) → Dux MD Pharma Solutions SRL va înapoia contravaloarea produselor returnate (folosind aceeasi modalitate de plată precum cea utilizată de consumator pentru tranzacţia iniţială, cu excepția cazul în care cumpărătorul solicită virarea sumelor datorate de catre Vânzător în contul bancar – situație ce presupune ca Cumpărătorul să furnizeze Vânzătorului numărul și numele titularului de cont unde dorește restituirea sumelor datorate, pe email sau prin intermediul formularului de retur) în cel mult 14 zile de la data primirii returului, nu înainte de data recepționării bunurilor, suma înapoiată conținând taxa de transport doar in cazul returului integral.

11.7. RETUR INTEGRAL – În cazul în care clientul returnează toată comanda, Dux MD Pharma Solutions SRL va returna contravaloarea produselor comandate și a costului de transport pentru expedierea coletului. Atenție, costul de transport pentru returul produselor către Dux MD Pharma Solutions SRL va fi suportat de clientul care a solicitat returul. Returul produselor se face prin orice firmă de curierat preferată de client respectând detaliile menționate în e-mailul primit după completarea formularului de returnare.

11.8. RETUR PARȚIAL – În cazul în care clientul returnează parțial și păstrează unul sau mai multe produse, Dux MD Pharma Solutions SRL va returna numai contravaloarea produselor pe care clientul dorește să le returneze, fără să returneze taxa de transport pentu expediție. Atenție, și în cazul acesta taxa de transport pentru returnarea produselor este suportată de client. Returul produselor se face prin orice firmă de curierat preferată de client respectând detaliile menționate în emailul la solicitarea de returnare.

Dux MD Pharma Solutions SRL nu va returna contravaloarea produselor în cazul în care acestea sunt deteriorate pe timpul transportului.

11.9. Pentru detalii suplimentare sau întrebări despre returul produselor, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: contact@farmaciadux.ro, pe pagina de facebook.com/farmaciadux.ro, sau folosind secțiunea de Contact de pe acest site, de Luni până Vineri, în intervalul orar: 09:00 – 17:30.

 

 1. OPINIILE UTILIZATORILOR

12.1. Toți Utilizatorii/ Clienții/ Cumpărătorii care accesează site-ul își pot spune opinia față de produsele comercializate pe websiteul nostru.

12.2. Informațiile/comentariile transmise de aceștia, pozitive sau negative, se vor referi strict la caracteristicile produselor și vor fi publicate pe site după o aprobare în prealabil de care reprezentanții companiei noastre.

12.3. Astfel, fiecare Utilizator/ Client/ Cumpărător ce dorește să își spună opinia despre anumite produse, va trebui să respecte urmatoarele:

– să facă referiri doar în limba romana despre caracteristicile produsului, evitând informații despre preț sau anumite oferte promoționale, sau informații despre desfășurarea Comenzii plasate pe SITE;

– să utilizeze un limbaj corespunzător, care să nu ofenseze și să nu folosească termeni care pot jigni sau afecta alți Utilizatori/ Clienti/ Cumpărători;

– să nu publice pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenințător, defăimător, care încalcă drepturile de proprietate intelectuală sau conțin viruși, texte care reprezintă anumite forme de publicitate în masă sau orice altă formă de spam;

– să nu înscrie informații sau detalii despre alte site-uri comerciale ce desfășoară aceeași activitate comercială, sau să menționeze prețuri comparative la produsele de pe site.

12.4. Prin înscrierea unor informații/comentarii pe SITE, Utilizatorii/ Clienții/Cumpărătorii acordă Vânzătorului dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit și retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, precum și dreptul de a distribui mai departe aceste date în interesul explicit sau implicit de marketing al companiei noastre.

12.5. Pe lângă opinia despre un produs, Utilizatorul/Clientul/Cumpărătorul va putea face o evaluare, adăugând și un Rating relevant pentru acel produs. Aceste Rating-uri individuale vor influența Ratingul general al produsului exprimat prin cele 5 stelute care apar în partea de jos după descrierea produsului. Astfel un Rating mare va duce la o creștere a Rating-ului general, iar un Rating mic duce la o scădere a Rating-ului general.

 

 1. CONFIDENȚIALITATE

13.1. Dux MD Pharma Solutions SRL este operator de date cu caracter personal și va păstra confidențialitatea datelor pe care le furnizați: nume, prenume, e-mail, număr de telefon, adresă de livrare, firmă, după caz. Totodată, Vânzătorul va asigura securitatea datelor oferite și va lua măsuri tehnice și organizatorice pentru o gestionare eficientă a acestora, strict în scopurile declarate în prezentul contract.

13.2. Datele sunt prelucrate în următoarele scopuri:

–  Înregistrarea și confirmarea comenzii;

–  Emiterea facturii și verificarea efectuării plății;

– Cazurile de livrare către curier (în vederea expedierii comenzii), vor fi transmise datele necesare către firma de curierat;

– transmiterea de newsletter și informări despre articole din blog sau produse;

13.3. Pentru a cunoaște mai mult detaliile legate de prelucrarea datelor cu caracter personal, dar și drepturile pe care le aveți, vă rugăm să consultați Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal și Politica de cookies.

 

 1. RĂSPUNDERE

14.1. Prin crearea și utilizarea Contului, Utilizatorul/ Cumpărătorul își asumă răspunderea pentru respectarea prevederilor prezente, pentru menținerea confidențialității datelor de Cont (user și parola) și pentru gestionarea accesarii Contului, și, în măsura permisă de legislația în vigoare, este responsabil de activitatea derulată prin intermediul Contului său.

14.2. Prin crearea Contului și/sau utilizarea Conținutului și/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumpărătorul acceptă în mod expres și fără echivoc Termenii și Condițiile Site-ului în ultima versiune actualizată care este comunicată în cadrul Site-ului, existentă la data creării Contului și/sau utilizării conținutului și/sau la data plasării Comenzii.

14.3. Vânzătorul își rezervă dreptul de a actualiza și modifica periodic Termenele și Condițiile Site-ului pentru a reflecta orice modificări ale modului si condițiilor de funcționare a Site-ului sau orice modificări ale cerințelor legale. Documentul este opozabil Clienților / Utilizatorilor/ Cumpărătorilor de la momentul afișării în Site.  În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe Site versiunea modificată a Documentului, motiv pentru care vă rugăm să verificați periodic conținutul acestui Document.

14.4. Clienții/Cumpărătorii își asumă întreaga responsabilitate în cazul divulgării datelor personale către terți, compania noastră nu poate fi facută responsabilă, în situația în care un Client/Cumpărător este prejudiciat sub orice formă de către un terț care ar pretinde că este reprezentant al Vânzătorului sau că reprezintă interesele acestuia.

14.5. Vor fi considerate tentativă de fraudă sau fraudă urmatoarele acțiuni asupra website-ului și/sau conținutului acestuia:

 • accesarea datelor de orice tip ale unui Utilizator/Client/Cumpărător prin folosirea unui cont sau prin orice altă metodă;
 • alterarea sau modificarea conținutului SITE-ului sau orice corespondentă expediată prin orice mijloc de comunicare de către DUX MD PHARMA SOLUTIONS SRL către Utilizator/Client/Cumpărător;
 • afectarea performanțelor serverului pe care rulează SITE-ul farmaciadux.ro ;
 • accesarea sau divulgarea oricărui terț care nu are autoritatea legală necesară, orice conținut expediat de către DUX MD PHARMA SOLUTIONS către Utilizator/Client/Cumpărător, atunci când acesta nu este destinatarul legitim al conținutului;
 • În oricare din situațiile de mai sus, DUX MD PHARMA SOLUTIONS își rezervă dreptul de a se adresa autorităților competente. Fraudele și tentativele de fraudă sunt pedepsite conform legislației penale în vigoare, iar părțile prejudiciate pot cere în instanță repararea prejudiciilor morale sau pecuniare, după caz.
 • De asemenea, în cazul tranzacțiilor suspecte sau declarate suspecte, la solicitarea oricărei autorități publice, instituții autorizate, unități bancare partenere, Vânzătorul are obligația, iar Clientul/Cumpărătorul își dă acordul, privind comunicarea datelor cu caracter personal.

 

 1. LITIGII

15.1. Prezentul contract este supus legii române. Eventualele litigii apărute între Vânzător și Utilizatori / Cumpărători se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești prevăzute de legislația civilă.

 

 1. CONTACT

16.1. Pentru orice detalii sau întrebari despre produse sau comenzi vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: contact@farmaciadux.ro sau la numărul de telefon: +40769954577, de luni până vineri, în intervalul orar: 09:00-17:30.